1.10.2022. 8:13
0
Advokat porodice demantuje medije: Radoje Zvicer nije ubijen ni ranjen
Vladimir Zarić, advokat porodice Zvicer, oglasio se sinoć izjavom za srbijanske medije povodom informacija o navodnom ubistvu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Zarić je je demantovao informacije da je Zvicer ubijen ili ranjen.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ, rekao je on u izjavi za Kurir.

Podsjetimo, srbijanski mediji javili su kako je Zvicer ubijen u svom domu u Panami, a u međuvremenu je regionalnim medijima počela kružiti informacija kako se u Panami zaista jeste dogodilo ubistvo, ali da se ne može potvrditi kako je riječ o Zviceru.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.