28.11.2022. 20:04
0
Specijalci u kafiću u Hrvatskoj uhapili dvojicu državljana BiH: Iznuđivali velike količine novca
Jutros su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko s dugim cijevima u makarskom kafiću preko puta trajektnog pristališta uhapsila dvojicu državljana BiH, neslužbeno saznaje Index. Muškarce se sumnjiči za iznudu velike količine novca od imućnog sugrađanina.

Muškarac od kojeg su pokušali iznuditi novac je o tome obavijestio policiju pa su specijalci uhapsili dvojac iz BiH u kafiću tokom primopredaje. Izvođenje dvojice muškaraca iz BiH prošlo je bez incidenata.

Iz PU splitsko-dalmatinske su za Index rekli da su policijski službenici danas na području Makarske uhapsili dvije osobe koje se dovodi u vezu s počinjenjem krivičnog djela iznude. 

- Zbog daljnje kriminalističke obrade i istraživanja nismo u mogućnosti pružiti više informacija - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske za Index.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.