3.12.2022. 9:35
1
Užas na ulicama Zuricha: Provocirao Albance zastavom Srbije, ovi ga sustigli i pretukli
Fudbalska reprezentacija Švicarske plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva pobjedom nad Katarom 3:2.

U vjerovatno najboljoj utakmici u dosadašnjem dijelu Mundijala Švicarska se ispostavila kao bolja ekipa i slavila zasluženu pobjedu, no sve dobro što su igrači i jedne i druge selekcije prikazali u fudbalskom smislu, nadmašio je niz nesportskih poteza, gestikulacija i dešavanja kako na samom terenu, tako i van njega. 

Nažalost, nisu užasne scene viđene samo u Kataru, nego i u Švicarskoj gdje živi veliki broj srbijanske i albanske populacije.

Na ulicama Zuricha dok su albanski navijači slavili pobjedu, jedan navijač Srbije je prošetao sa srbijanskom zastavom, mahao njome i poručio: ‘Vidi ovo‘.

Ubrzo su za njim potrčali albanski navijači, sustigli ga, oborili i pretukli.


(A. Balićevac)
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.