8.12.2022. 13:07
0
Novi detalji saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Miodrag Ješić: Navodno zaspao za volanom, vozač kamiona išao svojom trakom i pokušao da izbjegne vozilo ali nije uspio
Miodrag Ješić, nekadašnji as FK Partizan, ali i trener crno-bijelih i FK Sarajevo, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Jarak.

Sada već bivši trener saudijskog Šoalaha podletio pod kamion i stradao na licu mjestu nenaseljenog dijelu sela Jarak.

.

.

Sumnja se da je do nesreće došlo navodno jer je Ješić zaspao za volanom svog Citroena. Pošto je vjerovatno brže vozio već je bilo kasno da se zaustavi i direktno je podletio pod kamion, kaže sagovornik Blica.

"Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primjetio vozilo kako se krivuda magistralnim putem. Kamiondžija je navodno pokušavao da izbjegne vozilo, ali on nije uspio i Citroen u kojem je bio Ješić direktno se zakucao u njega", riječi su sagovornika pomenutog medija.

Objašnjava da od auta nije ostalo ništa.

"Automobil je potpuno smrskan i lokalnom šlep-službom je prevezen na vanredni tehnički pregled", kaže izvor iz istrage.

Uviđaj je završen, vozač kamiona nije povrijeđen, niti je zadržan jer nije kriv za nesreću. On se kretao svojom trakom, a Citroen je podletio pod kamion.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.