31.1.2023. 10:02
0
U Zagrebu uhapšen Draško Vuković, saradnik Darka Šarića
Policija je u centru Zagreba uhapsila crnogorskog državljanina Draška Vukovića (46), zvanog Ken, za kojim je argentinska policija raspisala Interpolovu potjernicu zbog pokušaja krijumčarenja droge, objavili su hrvatski mediji.

Vuković je, kako navodi agencija Hina, uhapšen u subotu u iznajmljenom u centru Zagreba.

Zagrebačka policija je navela je kako se na osnovu ciljanog prikupljanja informacija došlo do saznanja da se u iznajmljenom stanu u centru nalazi strani državljanin za kojim je raspisana međunarodna potraga Interpola Argentine zbog pokušaja krijumčarenja droge.

Protiv uhapšenog je u Županijskom sudu u Zagrebu pokrenut ekstradicioniog postupaka.

Kriminal
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.