6.2.2023. 14:32
0
Jeziv snimak kafanske tučnjave: Nekoliko mladih osoba ruši pred sobom sve dok se nemilosrdno udaraju
Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak tuče, koja se dogodila navodno u jednoj kafani u Šapcu, a na kojem se vidi kako najmanje desetoro mladih ruši sve pred sobom.

Naime, snimak je objavljen na “Twittteru”, a na njemu se vidi kako u jednom trenutku gosti iz ćoška lokala skupljaju stvari i odlaze nakon čega jedan mladić pada. Poslije toga uslijedio je opšti haos, prenosi Blic.

Na snimku se vidi i mladić koji uzima predmet sa stola i gađa mladiće koji se tuku, nakon čega bježi.

U jednom trenutku, kako se vidi na snimku, djevojka koja je ostala u tom lokalu završila je na zemlji, a kada je mladić pokušao da je podigne, na njega su naletjela trojica muškaraca.

Za sada nisu poznati detalji, a stanje učesnika u tuči takođe nije poznato.

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.