28.3.2023. 18:12
0
Uhapšen Uroš P. za kojeg se sumnja da je držao osmogodišnju kćerku kao roba
FOTO: KURIR
Uroš Pašajlić (38) za kojim je MUP Srbije raspisao potjeru zbog sumnje da je godinama držao kćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi u beogradskom naselju Zvezdara, kako Telegraf saznaje, uhapšen je.

On je, kako je Telegraf saznao, bio je u zatvoru 2015. godine zbog Nasilja u porodici.

Podsjećamo, policajke u kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko gladna i dehidrirana da je jedva davala znakove života.

Na opšte zaprepaštenje i suze očevidaca, zabilježen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i kćerke.

Jedna od dvije policajke koje su došle na intervenciju iznijela ju je u rukama na neskriveno zaprepaštenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dijete od 8 godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.