4.5.2023. 17:57
0
Ispisala se prije par mjeseci pa se vratila sa nožem - Detalji incidenta u beogradskoj školi: Supruga pjevača Saše Matića hitno došla po dijete
Danas se u privatnoj školi "Ruđer Bošković" u Beogradu dogodio incident, kada je bivša učenica (15) došla u školu i nožem napala druga i nastavnicu.

Devojčica je prvenstveno upala u školu sa kuhinjskim nožem i napala nastavnicu historije čime joj je nanijela posekotinu, ali na svu sreću niko nije teže povrijeđen.

Vidno potresena djeca su, kako saznaje Kurir, pozvala odmah roditelje da dođu po njih, a u školu je po dijete došla i Anđelija Matić, žena poznatog pjevača Saše Matića.

Iz škole su upravo izašla vozila forenzike, hitne pomoći i policije.

Ranije danas, jedna škola u Kaluđerici zvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Takođe, u Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu dječak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta šutnje. Odmah potom, obaviještene su sve službe, policija je odmah izašla i privela dječaka.

Ovaj incident dešava se samo jedan dan nakon što je učenik osnovne škole na Vračaru ubio osmero đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.