5.5.2023. 8:50
1
Aleksandar Vučić će se hitno obratiti javnosti zbog masakra kod Mladenovca
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratit će se javnosti u 10.30 sati povodom masovnog ubistva kod Mladenovca.

Uroš B., koji je uhapšen oko 8 sati, u napadu je ubio osmero ljudi. 13 osoba je ranjeno. Odmah je objavljena informacija da je ubio 21-godišnjeg policajaca i njegovu mlađu sestru.

Za napadačem je tragalo oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Otac osumnjičenog za napad u okolini Mladenovca je vojno lice, navodi RTS.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila kasno sinoć nakon 23 sata u selu Dubona kada ja napadač otvorio vatru u školskom dvorištu. On je tu bio sa prijateljima, a nakon što su se posvađali otišao je kući po oružje i otvorio pucnjavu.


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.