21.5.2023. 12:36
0
Horor u Priboju: Muškarac krvnički tučen do smrti, ubica pobjegao
Tokom noći došlo je do stravičnog incidenta u Priboju kada je muškarca Ervina Ć.(35) krvnički pretukao i usmrtio sugrađanin Igor A. (28), prenosi Telgraf.

Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povrijeđen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Napadač Igor A. pobjegao je sa lica mjesta i za njim policija traga. Prema nezvaničnim informacijama Igor A. radi kao pripadnik Specijalne policijkse jedinice u Beogradu, a tokom vikenda došao je u rodni grad.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.