22.5.2023. 18:23
0
Duge cijevi na ulicama Proboja, traži se policajac: Sumnja se da je pobjegao u BiH
FOTO: ch
Policajac Igor Avramović (28) koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Ervina Ć. još uvek je u bJekstvu, iako su se pojavile informacije da je uhapšen.

Lišeno slobode je troje njegovih pomagača, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od njih je i djevojka koja radi na graničnom prelazu. To je probudilo sumnju kod Pribojaca, da je osumnjičeni već prešao u neku od susjednih država.

– Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko rijeke Uvac, kaže za RINU stanovnik Priboja.

Nesrećni mladic Ervin Č., živio je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti sestre, stričevi i ostala rodbina.

U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne riječi, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primjer.

– Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena.

Svi smo čitali o onom dječku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobjegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj, dodaju sagovornici.

Podsetimo, Igor A. je u noći između subote i nedelje prišao stolu za kojim je sedeo Ervin i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče. Mladić je preminuo od težine zadobijenih povreda.

– U noći između subote i nedelje, oko ponoći, Igor je sedeo u kafiću sa jednim kolegom, a Ervin je sedeo za susednim stolom sa nekim društvom, moguće je da su njegovi rođaci u pitanju. Prema izjavama očevidaca, neko je za Ervinovim stolom napravio neki manji incident i njega je policija odvela iz lokala, a za stolom je ostao Ćelahmetović sa jednim muškarcem.

U tom trenutku između Ervina i Igora nije bilo nikakve rasprave, ali Igor je iznenada ustao, izgovorio neke dve reči koje niko od očevidaca nije razumeo i tada je sa bokserom na ruci tri-četiri puta udario nesrećnog Ćelahmetovića – rekao je naš izvor nakon zločina.

Sumnja se da je Igor usmrtio Ervina metalnim bokserom.

Obdukcija ubijenog danas će biti gotova.

Prema riječima očevidaca, tragično nastradali Ervin, provodio se sa društvom u gradu, a kada mu je prišao Igor koji se nalazio u lokalu,nakon kraće rasprave, policajac ga je počeo krvnički da udara i to sa metalnim bokserom.

Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

„Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića“ isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Sahrana Ervinu Ć. Biće organozovana u utorak 23. maja 2023.

Iza ubijenog Ćelahmetovića ostale su dvije sestre, Emina i Elza, sestričine, stričevi, ujaci, tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne riječi, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primjer.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.