3.6.2023. 19:30
0
Novi protesti u Beogradu: Građani se okupljaju ispred Skupštine Srbije, planirano obraćanje javnih ličnosti
Peti protestni skup građana "Srbija protiv nasilja" počeo je u Beogradu.

Kako je najavljeno, skup počinje ispred Skupštine Srbije, a šetnja će se kretati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom do Slavije, krug oko fontane na Slaviji, pa u Kralja Milana do Terazija, Trg Nikole Pašića, pa kroz Pionirski park do Predsjedništva.

Građani se okupljaju ispred Skupštine, a kako je javila reporterka N1, saobraćaj je zaustavljen u smjeru ka gradu, dok se vozila još kreću ka Vukovom spomeniku.

Kako je najavljeno, skup počinje ispred Skupštine Srbije u 18h.

Biće instalirana velika bina ispred Skupštine, a obratiće se žrtve režima ali i javne ličnosti koje će izraziti žaljenje zbog tragedije. Jedna od njih biće i glumica Svetlana Bojković.

Protest će trajati do 21 sat.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.