7.6.2023. 20:29
0
Predsjednik Srbije Vučić i premijerka Brnabić se obraćaju naciji
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica Vlade Ana Brnabić obraćaju se večeras javnosti. Predsjednik i premijerka obraćaju se iz Palate Srbija.

Na početku je premijerka rekla da je predsjednica Vlade od 2017. godine i da joj je ovo treći mandat.

Brnabić: Ponosna sam na ono što smo uradili

- U politiku sam ušla 2016. na poziv Aleksandra Vučića kao ministar. Borila sam se, radila sam sve od sebe. Ponosna sam na ono što smo uradili i što sam najbliži saradnik Aleksandra Vučića - rekla je Brnabić.

Ona je rekla da ne misli da je savršeno sve što su uradili.

- Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali mislim da su rezultati neupitni - rekla je Brnabić i dodala da neće govoriti o novim prugama, putevima i svemu što su uradili.

Elektronska uprava

- Ja mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava - rekla je Brnabić i dodala da je kada je počela imali matične knjige u papirnom obliku.

Ranije danas Brnabić je rekla da je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mjera i da će građani biti zadovoljni mjerama koje će u srijedu biti objavljene.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.