3.4.2024. 15:44
0
Policija u Austriji traži ove žene zbog nestanka male Danke Ilić
FOTO: Screenshot
Austrijska policija traga za dvije žene koje su snimljene na tramvajskoj stanici u Beču sa djevojčicom koja je, kako se vjeruje, mala Danka Ilić, dvogodišnja djevojčica koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.

Državljanin Srbije koji živi i radi u Beču snimio je djevojčicu u pratnji ove dvije žene 30. marta u austrijskoj prestonici.

Austrijska policija se oglasila danas i saopštila da se vjeruje da je na snimku zaista mala Danka.

"Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerovatno riječ o o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca", saopšteno je iz policije, prenosi "Telegraf".

Istovremeno apeluju na sve građane koji su vidjeli ove dvije žene da ih odmah kontaktiraju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.