7.4.2024. 12:23
0
Policija otkrila gdje sve sada tragaju za tijelom Danke Ilić
Iz srbijanske policije su saopćili da se intenzivno nastavlja detaljna pretraga terena na teritoriji grada Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić, prenosi Telegraf.rs.

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova uz korištenje najsavremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon kao i cjelokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za tijelom djeteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog djela premjestio sa deponije u okolini Banjskog Polja. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodit će opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tijela djevojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

Podsjetimo, tijelo djevojčice Danke Ilić (2) koja je brutalno ubijena 26. marta i dalje nije pronađeno. Osumnjičeni za njeno ubistvo uhapšeni su i određen im je pritvor u trajanju od 30 dana.

Policija je sa svojim ekipama uložila sve snage da se tijelo djeteta što prije pronađe, pa su tako jučer okupirali selo Zlot u kojem je živio jedan od osumnjičenih Dejan D. Ispred njegove porodične kuće ujutro su se parkirali cisterna za isušivanje, bageri, policija i vatrogasci spasioci.

Tokom cijelog dana vršila se intenzivna potraga po terenu, a sumnja se prebacila čak i na dvorište njegove komšinice koja živi prekoputa. Kako je nesretna žena, komšinica Dragica, ispričala pred kamerama Telegrafa, sumnja da joj je prije nekoliko dana neko obio kapiju.

- Katanac je bio zatvoren, ja kad sam došla kažem: "Juuu, ja sam ostavila katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori'" - rekla je komšinica Dejana D. za Telegraf.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.