23.6.2024. 11:15
0
Jeziva nesreća: Zabio se u autobus, preminuo na licu mjesta
Teška nesreća desila se sinoć u 22:25 u mjestu Bartolovac u Hrvatskoj, a tom prilikom je smrtno stradala jedna osoba.

Stradao je muškarac od 54 godine koji je upravljao putničkim motornim vozilom iz smjera Bartolovca prema Varaždinu.

- On se vozilom nije kretao sredinom obilježene saobraćajne trake, prešao je na lijevu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom saobraćajnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći saobraćajnu nesreću -- objavila je policija.

Muškarac je preminuo na licu mjesta zbog povreda zadobivenih u nesreći. Smrt je konstatovala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Po završetku uviđaja tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija.

Za vrijeme trajanja uviđaja, do 1:30 sati, saobraćaj na ovoj dionici je bio obustavljen.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.