25.6.2024. 14:20
0
Pojavila se tri nova svjedoka u slučaju Danke Ilić
U slučaju Danke Ilić pojavila su se tri svjedoka koja će biti biti saslušana 5. jula, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Oni će biti ispitni u vezi sa istragom protiv Dejana D. i Srđana J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke, prenosi Danas.rs.

Nezvanično, jedan od njih je građanin Bora, dok su druga dvojica mještani Brestovačke banje.

Osim Dejana D. i Srđana J. u ovom slučaju ubistva djevojčice osumnjičen je i otac Dejana D. zbog sumnje da pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice.

Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru dok je Radoslav D., otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode, nakon što mu je istekao pritvor.

Brat Dejana D., Dalibor D. preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno, a prvoosumnjičeni je u međuvremenu negirao da ima veze sa ubistvom, izjavivši da Danku nikada nije ni vidio.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.