27.6.2024. 12:28
0
Producentica "vučićevske" TV Pink se napila pa udarila automobilom maloljetnu djevojčicu na pješačkom: Bore joj se za život
Petnaestogodišnja djevojčica povrijeđena je u nesreći koja se dogodila na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac, kada ju je automobilom udarila Nina Kovačević, producentkinja na Televiziji Pink, a kako saznaje Nova.rs, osumnjičenoj za nesreću određeno je zadržavanje do 48 sati.

Prema saznanjima Nova.rs, osumnjičena će sutra biti saslušana u tužilaštvu povodom nesreće.

Nesreća se dogodila sinoć, oko 23 sata. Djevojčica je zadobila teške povrede i prevezena je na VMA.

O nesreći javnost je najprije obavijestila opoziciona političarka Marinika Tepić.

Prema informacijama Tepić, ljekari se bore za život djeteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na triježnjenju.

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je da je zaposlena na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pješačkom prelazu djevojčicu staru 15 godina i da je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.