29.6.2024. 12:45
0
Haos kod ambasade Izraela u Beogradu: Policajac ranjen iz samostrela, napadač ubijen
FOTO: RTS
U Beogradu je danas 11 sati NN lice, ciji se identitet utvrđuje, pucalo je iz samostrela u pripadnika žandarmerije koji je bio na dužnosti i pogodilo ga u vrat.

Pripadnik žandarmerije M.J. (1990) je u samoodbrani uz oružje savladao napadača, koji je od posljedica ranjavanja preminuo. Policajac je prevezen u Urgentni centar, gdje će biti izvršena operacija vađenja strijele iz vrata. Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju, piše Blic.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je NN osoba, čiji se identitet utvrđuje, pucalo iz samostrijela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti osiguranja ambasade Izraela.

- Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju - izjavio je ministar Dačić.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.