6.9.2024. 13:30
0
Zagreb: Muškarac ženu sačekao i ubio u hodniku zgrade pa u automobilu počinio samoubojstvo
FOTO: Ilustracija
Zagrebačka policija izvijestila je nakon očevida posljednjeg slučaja femicida i samoubistva počinitelja u Novom Zagrebu da je ubojica žrtvu, koja je preminula na mjestu zločina, dočekao i ustrijelio u hodniku zgrade.

Prema do sada prikupljenim informacijama u hodniku zgrade 71-godišnjak je upotrebom vatrenog oružja usmrtio 60-godišnjakinju koja je na mjestu događaja preminula, saopćila je policija.

Zločin se kako su i ranije izvijestili dogodio oko 14.40 sati u Zemljakovoj ulici, a ubica i žrtva su prema neslužbenim podacima ranije bili u kraćoj vezi.
Dodaju da se 71-godišnjak nakon ubistva udaljio s mjesta zločina i u svom automobilu parkiranom u toj ulici, istim vatrenim oružjem koje je ilegalno posjedovao, počinio samoubistvo.
Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici. Mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, kažu u policiji.
Mediji navode da je 71-godišnjak ranije uhodio i maltretirao 60-godišnjakinju koja ga je u augustu prijavila policiji.
Općinsko državno odvjetništvo je potom predložilo određivanje istražnog zatvora no, sudac istrage Županijskog suda ga je uz mjere opreza pustio na slobodu. Razlog puštanja da se brani sa slobode najvjerojatnije je bila njegova životna dob, prenosi Hina.

ZAGREB
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.