18.10.2015. 16:19
0
Prijavili je zbog slanja poruka učeniku, a nastavnica priznala da je spavala s drugim
Briana Travis, 33-godišnja nastavnica, uhapšena je jer je jednom od učenika slala poruke seksualnog sadržaja.

Nastavnicu su prijavili roditelji dječaka kojem je slala poruke, a Briana je nakon hapšenje priznala i da je imala seksulane odnose sa drugim maloljetnim učenikom. 

Koliko su učenici imali godina policija iz Waukegana (Illinois) nije objavila. Vjeruje se da je Travis imala odnose sa tinejdžerom od prošlog proljeća. 

"Zastrašujuće je uopšte razmišljati da se tako nešto moglo desiti", izjavila je Amy Bower, majka čije dijete pohađa školu u kojoj je radila Travis. 

"Kad šaljete djecu u školu vjerujete da su sigurni, bez obzira je li u pitanju muško ili žensko dijete. Ovaj slučaj je obeshrabrujući", rekao je drugi roditelj. 


Briana Travis na sudu će se pojaviti 03. novembra. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.