26.10.2015. 11:06
0
Antiteroristička operacija u Turskoj: Poginula dvojica, ranjena četvorica policajaca
Najmanje dvojica policajaca su poginula, a četvorica su ranjena u antiterorističkoj operaciji na jugoistoku Turske, javlja Anadolu Agency (AA).

Turske snage sigurnosti pokrenule su operaciju protiv grupe pripadnika terorističke organizacije ISIS u mjestu Kayapinar u Diyarbakiru.

Neimenovani izvor je za AA kazao da je turska policija rano jutros pokrenula operaciju protiv terorista u jednoj kući u centru Kayapinara, a tom prilikom su teroristi aktivirali postavljene eksplozivne naprave u blizini kuće, ubivši pri tome dvojicu i ranivši četvoricu policajaca.

Stradali policajci prebačeni su u bolnicu, a operacija neutralizacije terorista i dalje traje. Prema izjavama zvaničnika iz Diyarbakira, i teroristi su zabilježili gubitke u ovoj operaciji.

(Anadolija)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.