30.10.2015. 13:01
2
Monstrum priznao da je silovao Muhameda prije ubistva, porodica dječaka želi sahraniti u BiH
Silvio S., 32-godišnji Nijemac, koji je počinio i priznao ubistvo malenog Muhameda iz Bosne i Hercegovine, priznao je i da je ubio 6-godišnjeg Eliasa koji je nestao iz Postdama 8. jula ove godine, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako javljaju njemački mediji, Silvio S. je protekle noći priznao policiji i da je ubio malenog Eliasa i potom ga zakopao u bašti u Lukenvaldeu. Policija je na licu mjesta i traga za tijelom ovog mališana. Elias je nestao iz parka ispred doma svojih roditelja.

Također, objavljeno je kako je ubica priznao kako je Muhameda Januzija, 4-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine, namamio pokazavši mu plišanu igračku. Njemački mediji dodaju da je mostrum silovao dijete prije nego što ga je ubio.

Porodica Muhameda Januzija poručila je da dječaka želi da sahrani u BiH. Njegovo tijelo je pronađeno jučer u prtljažniku automobila Silvija S., nakon što ga je majka prijavila policiji.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.