15.11.2015. 10:31
0
Milko Jozić i Elif Dogan prije četiri mjeseca doselili u Pariz, bivša supruga i kćerka bezuspješno zvale Hrvata
Najmanje dvoje belgijskih državljana izbubilo je živote u petak navečer u terorističkim napadima u Parizu, među njima i Milko Jozić, koji bi po imenu i prezimenu mogao biti hrvatskog porijekla.

Belgijski mediji javljaju da su Milko Jozić (47) i njegova partnerica Elif Dogan, oboje iz Liegea, izgubili živote u Parizu.

Oni su se prije četiri mjeseca preselili u Pariz i živjeli su u ulici u kojoj se nalazi koncertna dvorana Bataclan, poprište najvećeg od šest usklađenih terorističkih napada u petak navečer u Parizu.

Vijest o njihovoj pogibiji potvrdila je za agenciju Belga Milkova bivša supruga Ingrid, s kojom ima kćerku Laureline.

Milko Jozić, po zanimanju inženjer, trebao je u subotu ujutro otputovati u Kinu, kamo je često odlazio zbog posla. Njegova partnerica Elif Dogan imala je u subotu zakazan sastanak, na kojem se nije pojavila. 

Bivša supruga Ingrid i kći Laureline pokušavale su cijelo vrijeme od petka navečer stupiti s njima u kontakt, sve dok nisu u subotu poslije podne dobili potvrdu o njihovoj pogibiji, javljaju belgijski mediji.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.