15.11.2015. 16:12
0
Kćerka Dragana Piksija Stojkovića bila u neposrednoj blizini jedne od eksplozija u Parizu
Porodica legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija živi u Parizu, a Piksi je bio šokiran i veoma uplašen kad je čuo da mu je kćerka bila u neposrednoj blizini jedne od eksplozija u kojima su nastradali brojni stanovnici i gosti Pariza, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

- Čim sam vidio na vijestima šta se desilo, pozvao sam kući, jer je u Parizu troje moje djece. Oni su dobro, i to mi je kao roditelju najvažnije, ali mi je jako žao što je mnogo ljudi poginulo. I dalje sam u šoku, pratim vijesti i ne mogu da vjerujem šta se to desilo - u dahu izgovara Piksi za Kurir i otkriva da je jedno od njegove djece bilo na meti terorista.

- Anja, Andrea i Marko su u vrijeme napada bili na tri različite lokacije. Samo je Andrea bila u restoranu koji je nedaleko od kafea u kojem se dogodila jedna od eksplozija. U gradu je tad nastao opšti haos, ali ona se uspješno vratila kući, rekao je Stojković za Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.