24.11.2015. 11:11
0
Jedan od pilota oborenog aviona nalazi se u rukama Turkmena
Jedan od pilota borbenog aviona koji je oboren danas nedaleko od granice sa Sirijom dejstvom turske avijacije nalazi se u rukama lokalnih Turkmena, čije snage tragaju za drugim pilotom, prenijela je stanica "CNN Turk".
Turska je ranije saopštila da su njeni ratni avioni oborili borbenu letjelicu koja je narušila vazdušni prostor Turske i ignorisala upozorenja, prenosi Avaz.

Rusko Ministarstvo obrane potvrdilo je pad ruskog aviona "Su-24", ali tvrdi da je avion bio u vazdušnom prostoru Sirije i da je pogođen sa zemlje.
 
(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.