29.11.2015. 20:52
0
Policija zbunjena: Palice sa šiljcima ostavljaju po gradu
Bejzbol palice sa šiljcima pronađene su na nekoliko mjesta u San Franciscu, a policija ne može da utvrdi ko ih ostavlja po gradu.

Građani su prvi put pronašli palice na parking stubićima na Dan zahvalnosti. Palice su lancima bile privezane za stubove. Policija je tog dana dobila 15 prijava, a broj "pronađenih palica" se iz dana u dan povećava.

"U jednom trenutku smo i evakuisali pojedine dijelove grada jer smo mislili da je u pitanju eksplozivna naprava", rekao je jedan od zvaničnika iz policije.

Građani kažu da su palice pažljivo izbušene i da su pobodeni ogromni ekseri i šiljci u njih.

"Djeluje zastrašujuće, normalno da smo se uplašili kada smo ih vidjeli", kažu meštani San Franciska dodajući da im ne pada na pamet ko vezuje palice za stubiće, kao ni kakvu poruku pokušava da ostavi.

Kako policija još ne može da otkrije ko ostavlja ove palice po gradu, pozvali su građane da im pomognu.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.