23.12.2015. 16:17
0
Policijskom zvaničniku u Maleziji 100 godina zatvora zbog silovanja djevojčice
Bivši visoki policijski zvaničnik u Maleziji zbog silovanja je osuđen na 100 godina robije, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema vijestima koje je objavio Star Online, bivši zvaničnik na području pokrajine Sabah Rohaizat Abdul Ani dobio je 100 godina zatvorske kazne za silovanje 13-godišnjakinje. Naime, Ani je djevojčicu silovao 2012. godine dok je bio na funkciji u policiji. 

Dobio je i kaznu od 15 udaraca bičem. Ovaj 56-godišnjak je četiri puta silovao spomenutu djevojčicu. Policijski šef je nakon počinjenog silovanja 2012. godine dobio premještaj na drugu funkciju u drugom mjestu, a u augustu 2013. je smijenjen. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.