10.2.2016. 16:43
0
Iračanin priznao da je na bazenu silovao 10-godišnjeg dječaka porijeklom iz Srbije
Dvadesetogodišnjem iračkom migrantu, koji se sumnjiči za silovanje desetogodišnjeg dječaka iz Beča porijeklom iz Srbije, prijeti kazna do 10 godina zatvora. Kako prenose austrijski mediji, silovatelj je na saslušanju priznao krivicu, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

- Iračanin je mlađi punoljetnik i ako bude optužen za silovanje, prijeti mu kazna od jedne do 10 godina robije - navode mediji.

Podsjetimo, dječak je poslije škole otišao na bazen, gdje je upoznao 15-godišnjeg dječaka čiji je pratilac bio Iračanin.

- Kad je moj sin otišao da se istušira, zločinac ga je odvukao u kabinu i silovao ga - rekla je majka silovanog dječaka, Dunja R. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.