10.2.2016. 17:10
8
Mlada djevojka pomogla migrantu i primila ga u svoj stan, a on je onda ubio
Američka studentkinja Loren M. željela je da vjeruje u ljudsku dobrotu, a upravo je zbog toga ubijena, prenose austrijski mediji

Piše: Haris Ahbabović

Ubio ju je 24-godišnji azilant iz Gambije kojeg je primila u svoj iznajmljeni jednosobni stan od 42 kvadrata u Beču, na adresi Wiedner Hauptstraße 51, prenosi Kurir.

Loren je studirala njemački jezik u Beču, a usput je radila kao dadilja. Ovu mladu djevojku je ubio imigrant iz Gambije, star 24 godine, Abdou I.

Prije nego što je odlučeno o njegovom slučaju, uhapšen je zbog velikog broja ozbiljnih zločina, uključujući krađe, razbojništva, provale, i seksualne napade.

“Loren je imala veliko srce za sirotinju”, rekao je poznanik ubijene, “često su ona i prijatelji obilazili željezničke stanice i centre za azilante gdje su pomagali u distribuciji hrane i odjeće.” 

8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.