15.2.2016. 15:10
0
Kambodža: Deset mjeseci zatvora tajkunu koji je pretukao televizijsku voditeljicu
Kambodžanski tajkun Sok Bun dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od 10 mjeseci zbog premlaćivanja televizijske voditeljice Eke Socheathane, javlja Anadolu Agency (AA).

Kambodžanski sud danas je tajkunu izrekao blažu zatvorsku kaznu nakon što je prethodno bio osuđen na tri godine zatvora. 

Videosnimak premlaćivanja mlade voditeljke u julu prošle godine obišao je svijet. Na sminku u trajanju od jedne minute prikazan je tajkun koji pesnicama u glavu udara djevojku i vuče je po podu dok njegov tjelohranitelj drži uperen pištolj u nju. 

Snimak su zabilježile i sigurnosne kamere u jednom japanskom restoranu. 

Socheatha se oglasila u javnosti nedugo nakon što je medicinski zbrinuta te su objavljene njene fotografije na kojima je pretučena. 

Tada je izjavila kako je pretrpjela snažne udarce u glavu zbog kojih više ne čuje na jedno uho. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.