26.3.2016. 15:46
0
U eksploziji mine u Egiptu poginulo pet vojnika, sedam ih ranjeno
Kako je rečeno iz lokalne bolnice, mina je bila postavljena na put između Hurghade i Safage, na egipatskoj obali Crvenog mora, a aktivirana je u trenutku kad su tom dionicom prolazili vojnici
U eksploziji mine postavljene na putu u turističkom mjestu Safaga, koje se nalazi na egipatskoj obali Crvenog mora, poginulo je pet vojnika, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je rečeno iz lokalne bolnice, mina je bila postavljena na put između Hurghade i Safage, a aktivirana je u trenutku kad su tom dionicom prolazili vojnici. Pet vojnika je poginulo, a sedam ih je ranjeno.

Neki od ranjenih vojnika su hospitalizirani u bolnicu Safaga, a neki su prebačeni u lokalnu vojnu bolnicu.

Egipatski mediji navode kako je napad izveden na pješadiju egipatske vojske koja je angažirana na tom području.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.