29.3.2016. 10:00
0
Otkriven identitet otmičara aviona!
Otmičar aviona je Ibrahim Samaha.

U avionu je bilo 55 putnika i sedam članova posade, a sumnja se da je u avionu postavljena bomba.

Egipatska državna televizija je objavila da je identifikovan otmičar aviona na letu MS181. Prema prvim informacijama, radi se o Ibrahimu Samahi.

Da podsjetimo, svi putnici aviona koji je otet dok je letio na liniji Aleksandrija-Kairo i prizemljen na Kipru, pušteni su iz letelice, dok su u avionu ostali članovi posade i pet stranaca.

U avionu je bilo 55 putnika i sedam članova posade, prenose mediji, navodeći da se sumnja da je u avionu postavljena bomba. Mediji tvrde i da se avionu nalazilo 10 Amerikanaca i osam Britanaca.

Otmičar je, navodno opasan eksplozivom.

(Adisa Kušundžija)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.