10.4.2016. 14:48
0
Golmana ošišali tokom utakmice zbog anti islamske frizure
Naime, na društvenim mrežama pojavio se video snimak sa jednog meča tamošnjeg šampionata.

Nije poznato ko je prekinuo meč, ali se pretpostavlja da se radi o sportskim vlastima ove zemlje, koje su pratile dešavanja na utakmici. Golmanu, čije ime nije poznato, je naređeno da izađe iz igre ili da se ošiša pošto je imao "uvredljivu frizuru".

On je izabrao da se ošiša, a to se dogodilo odmah pored terena. Pošto se ošišao mogao je da nastavi meč. Prema navodima, ova scena je reakcija nove direktive sportskih vlasti u Saudijskoj Arabiji koji su odlučili da poduzmu akciju protiv frizura za koje se smatraju da su anti islamske.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.