12.4.2016. 10:56
0
Seattle: Online upoznavanje dovelo do ubistva
Tri dijela tijela, uključujući dio noge, pronađena su u smeću ispred jedne kuće u Seattleu, a najvjerojatnije pripadaju 40-godišnjakinji koja je nestala u subotu nakon što je otišla na spoj s muškarcem kojeg je upoznala na internetu, piše NBC News.

Šefica policije u Seattleu Kathleen O'Toole rekla je kako je izvršeno hapšenje u vezi sa ovim slučajem, te kako se vjeruje da pronađeni dijelovi tijela pripadaju Ingrid Lyne, 40-godišnjoj majci troje djece i medicinskoj sestri.

"Svi dokazi vode u tom smjeru", rekla je O'Toole.

Prijatelji su Lyne posljednji put vidjeli u petak popodne, kad im je rekla da ide na sastanak, na utakmicu baseballa s nekim koga je upoznala online, prenosi dnevnik.hr.

Policija je uhitila 37-godišnjeg Johna Roberta Charltona koji je optužen za ubistvo. Dijelovi tijela pronađeni su u subotu popodne u jednoj kanti za smeće, a bili su upakovani u plastične vreće.

 
Anesa Agović
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.