27.4.2016. 8:35
0
Pokušao je da izvrši samoubistvo, ali policajac ga je spasio u posljednji tren
Narednik Greg Bogert spasio je čovjeka prije nego što je stigao skočiti preko ruba mosta u New Jerseyju.

U ovom videu je prikazana svakodnevnica policijskih službenika u New Jerseyju, gdje tokom svoje smjene Greg Bogert se javlja na poziv da je u blizini mosta primijećen muškarac. Zbog svog iskustva, policijski službenik je uspio da procijeni o čemu se radi, te zahvaljujući brzoj reakciji, uspio je da spasi čovjeka sekundu prije nego je izvršio samoubistvo skokom sa mosta.

Tokom razgovora sa čovjekom koji je pokušao da izvrši samoubistvo, rekao je da mu je čitava porodica umrla i da nema razloga da živi.

Nakon spašavanja, čovjek je upućen na dalji tretman u bolnicu.


Anesa Agović

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.