4.6.2016. 16:48
0
Otac ubijene djevojke u sudnici preko stola nasrnuo na kćerkinog ubicu
Van Terry, otac ubijene tinejdžerke Shirellde Terry, nasrnuo je u sudnici na Michaela Madisona koji je ubio njegovu kćerku.

Madison je osuđen na smrtnu kaznu zbog ubistva 18-godišnje Shirellde, 38-godišnje Angele Deskins i 28-godišnje Shetishe Sheele u Ohiju 2013. godine. Nesretni otac uspio je izgovoriti svega nekoliko rečenica prije nego što je skočio na ubicu preko stola. Nakon što su ga policajci uspjeli odvojiti od Madisona, Terry je udaljen iz sudnice. 

Tijela ubijenih žena pronađena su na tri različita mjesta, jedno u garaži koju je koristio Madison, drugo u podrumu napuštene kuće, a treće u dvorištu susjedne kuće. Madison je priznao da je dvije žene zadavio, a za treću je rekao da se ne sjeća da ju je ubio. 

Odbrana je pokušavala izbjeći smrtnu kaznu uz opravdanje da je Madison imao loše djetinjstvo, te da je žrtva zlostavljanja. 

Michael Madison je 2002. godine osuđen za pokušaj silovanja, prenosi 24sata. hr. 

(Adna Zuanović-Zilić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.