5.6.2016. 16:04
4
Džihadisti na gradskom trgu u Mosulu spalili 19 žena jer su odbile seks s njima!
Džihadisti Islamske država javno su pogubili 19 kurdskih žena, koje su spalili žive u željeznim kavezima na trgu u Mosulu, rekli su lokalni aktivisti kurdskoj agenciji ARA News.
Kako prenosi RT, prema riječima očevidaca, žene, koje su pripadnice zajednice Jezidi, spaljene su u četvrtak u Mosulu, uporištu ISIL-a u Iraku.

- Kažnjene su zbog toga što su odbile seks sa džihadistima ISIL-a - rekao je lokalni aktivista Abdulah al-Mala za Ara News, prenosi Tanjug.

Džihadisti su zarobili na hiljade kurdskih žena koje primoravaju da postanu seksualne robinje ekstremistima, prenosi Avaz.

One koje su uspjele da pobjegnu tvrde da džihadisti siluju i prodaju žene te da ih zlostavljaju na razne načine, a često im uskraćuju hranu ili san.
(Alen Avdić)
 
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.