20.7.2016. 12:24
0
Njemica osuđena nakon što je u njenom stanu pronađeno osam mrtvih beba
Državni sud u Coburgu u srijedu je osudio ženu, čije ime nije objavljeno, na 14 godina zatvora, nakon što je dokazano da je kriva.

Njemica, stara 45 godina, osuđena je za ubistvo iz nehata četiri svoje novorođenčeta čija su tijela pronađena u njenom stanu u bavarskom gradiću Wallenfelsu, javlja Anadolu Agency (AA).

Ukupno je pronađeno osam tijela beba prošle godine u ženinom stanu u Wallenfelsu, ali su se tužioci koncentrisali na slučaj dokazivanje njene umiješanosti u smrt četiri novorođenčeta.

Državni sud u Coburgu u srijedu je osudio ženu, čije ime nije objavljeno, na 14 godina zatvora, nakon što je dokazano da je kriva, prenose njemački mediji. Otac djece, koji je bio optužen kao saučesnik, oslobođen je krivice.

Wallenfels ima skoro 3.000 stanovnika i nalazi se u ruralnom području sjeveroistočne Bavarske.


(Anadolu Agency / FOTO: EPA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.