25.7.2016. 11:35
0
Penzioner ubio komšije, skuhao im glave, a dijelove tijela bacio u WC šolju
U Sankt Peterburgu je uhapšen penzioner osumnjičen za monstruozno dvostruko ubistvo. Policija ga tereti da je ubio dvoje komšija, a onda dijelove njihovih tijela bacio u wc šolju, javlja RT. Stanari zgrade u dijelu grada Kalinjinski pozvali su vodoinstalatera zbog zagušenja, a onda je isplivala užasna istina.

Ubica se u utorak posvađao sa komšijama, muškarcem (45) i ženom (35), a u srijedu ujutru je upao u njihov stan i ubio ih pucnjima iz vatrenog oružja na koje je prikačio prigušivač kućne izrade.

Osumnjičeni, star 64 godine, zatim je isjekao tela ubijenih i "skuhao njihove glave", a zatim, kako bi prikrio dokaze o ubistvu, neke dijelove tijela bacio u wc šolju i povukao vodu, prenosi Avaz.

To je zagušilo kanalizacioni odvod u zgradi, pa je vodoinstalater koji je došao na intervenciju odgušenja pozvao policiju da intervenira, pošto je pronašao dijelove ljudskih tijela.

Policija je pokrenula istragu i penzioner je u četvrtak uhapšen i okrivljen za dvostruko ubistvo.

Penzioner je priznao šta je uradio, rekavši da su ga na monstruozan čin inspirirali filmovi sa mnogo ubistava i krvi, koje je prosto obožavao da gleda.


(Anesa Agović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.