14.8.2016. 21:05
0
Naoružani razbojnici opljačkali američke plivače: Uperili su oružje u nas i natjerali nas da legnemo na tlo
Slavni američki plivač, svjetski i olimpijski prvak Ryan Lochte i njegova trojica kolega iz američkog tima na Olimpijadi u Brazilu danas su opljačkani u napadu naoružanih razbojnika u Rio de Janeirou, javlja Anadolu Agency (AA).

Olimpijski komitet SAD-a saopćio je da su naoružani i uniformisani razbojnici zaustavili taksi kojim su četverica američkih reprezentativaca plivača namjeravali posjetiti jedan klub u Riju.

U saopćenju se navodi da su pljačkaši prvo prijetili, a potom i opljačkali novac, novčanike i neke lične predmete od napadnutih sportista.

“Uperili su oružje na nas i natjerali nas da legnemo na tlo. Usprotivio sam se,ali sam ipak legao kad su mi prislonili oružje na glavu. Uzeli su mi novac, dokumente i neke lične stvari“, kazao je slavni američki plivač Lochte.

(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.