26.8.2016. 9:30
0
Sedam mrtvih u napadu Al-Shababa u Mogadishu, poginuli i napadači
Sedam osoba, pet civila i dva pripadnika snaga sigurnosti, poginuli su jučer u restoranu uz obalu u glavnom gradu Somalije, Mogadišu, u napadu islamističke grupe Al-Šebab, saznaje se danas iz zvaničnih izvora.

“Devet osoba je poginulo, od kojih su dva napadača Al- Šebaba”, rekao je novinskoj agenciji AFP glasnogovornik grada Mogadiša Abdifatah Halane.

Jedan policijski zvaničnik, na kojega se poziva nacionalna somalijska novinska agencija (Sonna), potvrdio je ovaj bilans i precizirao da su pet civila i dva pripadnika snaga sigurnosti poginuli u napadu.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.