15.9.2016. 22:30
0
Djevojke u alkoholiziranom stanju izbacili iz aviona za Ibizu nakon što su rasistički vrijeđale druge putnike
Četiri djevojke koje su se iz Manchestera planirale avionom otputovati na Ibizu izbačene su iz aviona nakon što su rasistički vrijeđale druge putnike, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako pišu britanski mediji, djevojke su vrijeđale putnike zbog čega je pilot bio primoran odgoditi polijetanje, pozvati policiju te ih na kraju i udaljiti iz aviona.

Jedna od putnica koja je svjedočila incidentu je na Facebooku napisala da su četiri djevojke od 20-ak godina prijetile ostalim putnicima, dobacivale im rasističke komentare i svađale se s ljudima u letjelici.

Navodno je cijeli incident izazvan raspravom o određenom modelu tenisica, a sve četiri djevojke su bile pod utjecajem alkohola.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.