21.9.2016. 10:33
0
Zapadna Obala: Izraelski vojnici ranili 13-godišnju Palestinku
Izraelski vojnici upucali su i tako ranili jednu palestinsku djevojčicu na kontrolnom punktu na Zapadnoj Obali, prenosi Anadolu Agency (AA).

Prema podacima palestinskog Ministarstva zdravstva, vojnici su zapucali na 13-godišnjakinju nakon što je odbila zaustaviti se na kontrolnom punktu Eliyahu na sjevernom dijelu Zapadne Obale. 

Djevojčica je navodno nosila torbu. 

Palestinska novinska agencija Shehab objavila je fotografiju na kojoj djevojčica kleči na koljenima ispred vojnika, prije nego su zapucali na nju. 

Jučer su izraelski vojnici ubili 16-godišnjeg Palestinca Eesa Turayreha, također na kontrolnom punktu.

Od oktobra prošle godine izraelske snage sigurnosti ubile su više od 200 Palestinaca. Tokom istog perioda smrtno je stradalo 35 Izraelaca.  

(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.