23.10.2016. 9:49
0
Rusija: Troje mrtvih u eksploziji gasa u Rjazanju
Najmanje tri osobe su poginulo u eksploziji gasa u stambenoj zgradi u gradu Rjazanju, u centralnom dijelu Rusije, saopćile su danas lokalne vlasti.

- U nesreći je povrijeđeno 15 osoba, od kojih je pet hospitalizovano - izjavila je glasnogovornica regionalnog guvernera Olga Čuljajeva.

Eksplozija se dogodila jutros oko 4.30 po moskovskom, odnosno 3.30 sati po srednjeevropskom vremenu, na devetom spratu 10-spratnice izgrađene 2013. godine, prenosi agencija TASS.

- Vatrogasci i spasioci su odmah stigli na lice mjesta i započeli operaciju spašavanja - saopćilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

U akciji spašavanja učestvovalo je gotovo 200 osoba.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.