12.11.2016. 8:27
0
Nakon što je silovana, od silnog stresa počela je ćelaviti, u dva mjeseca ostala je gotovo bez dlake na glavi
Američka voditeljica, koju je u srpnju ove godine seksualno napastvovao vozač taksija, nije previše pričala o traumi što je dovelo do toga da joj dva mjeseca nakon incidenta otpadne gotovo sva kosa.

27-godišnja Stephanie Giorgi konačno je progovorila o užasnoj noći u srpnju kad ju je napastvovao taksist koji ju je trebao odvesti kući nakon izlaska s prijateljicama. Kad se sljedeće jutro probudila, nije se sjećala voožnje, samo da je ušla u auto i stigla do svog doma u Los Angelesu.

Voditeljica nekoliko emisija na internetskoj televiziji AfterBuzz ispričala je za Cosmopolitan da joj je nakon dva mjeseca počela ispadati kosa te je u vrlo kratkom roku izgubila 75% kose. Krajem rujna je odlučila obrijati glavu: ‘Toliko sam duboko u sebi potisnula događaj da mi je kosa počela otpadati. Ja nisam plakala pa je moje tijelo zaplakalo. Kad sam vidjela tu silnu kosu na podu, na odjeći, po meni, sjetila sam se što mi se dogodilo’, rekla je.

Gubitak kose povezan je s brojnim uzorcima i problemima, a jedan od njih je snažan emotivan stres.

Ispričala je da je te večeri počela tulumariti s prijateljicama već u 4 sata poslijepodne. ‘Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali, nitko me nije prebio, ali me iskoristio. Ne znam što sam ja rekla, ne znam što je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi’, rekla je.

Kasnije o tome jednostavno nije htjela govoriti jer se bojala da joj ljudi neće vjerovati ili da će je osuđivati, a najteže joj je, kaže, bilo reći roditeljima, posebno ocu. ‘Tati nisam ni rekla, mama mu je rekla. Kako reći ocu da mu je djevojčica, znate…’, rekla je Stephanie kroz suze.

Nakon što je obrijala glavu, rekla je da se počela osjećati bolje i konačno je mogla krenuti dalje sa životom, piše Daily Mail.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.