1.12.2016. 9:10
0
Na internetu se pojavio snimak izvlačenja Neta iz olupine aviona, Brazilac jedan od rijetkih koji su preživjeli
U padu aviona u kojem su se nalazili fudbaleri brazilskog Chapecoensea poginulo je 77 osoba, dok je svega šest osoba preživjelo.

Piše: Haris Ahbabović

Pad je preživjelo šest od 77 ljudi u avionu u kojem su se nalazili fudbaleri brazilskog tima Chapecoense, treneri, članovi uprave i novinari. Tim je trebalo da igra prvu utakmicu finala Kupa Južne Amerike protiv kolumbijskog Atletico Nacionala u Medellinu. 

Jučer je ustanovljeno da je avion pao jer mu je nestalo goriva, a nije bilo ni rezerve koja u kriznim situacijama omogućava let od 30 minuta kako bi se stiglo do prvog aerodroma.

Jedan od preživjelih je 31-godišnji odbrambeni fudbaler ovog tima, Brazilac Neto. Na internetu se pojavio snimak izvlačenja ovog momka iz olupine aviona.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.