26.12.2016. 19:45
0
“Tražim mladu djevojku za put, platit ću joj sve i dati iPhone7”
Usamljena kineska baka (63) traži mladu ženu da joj pravi društvo na putu. Za uzvrat nudi plaćen odmor i iPhone!

Penzionisana doktorica Li Yanling svoju je ponudu objavila na društvenim mrežama, a prijaviti se mogu samo djevojke od 19 do 24 godine starosti, piše “24sata“…

“Želim djevojku dobra srca, staru od 19 do 24 godine. Želim da mi bude zamjenska kći, da sa mnom priča i fotografiše se”, kaže Li koja putuje u kineski grad Sany City na južnom otoku Hainan.

“Želim vidjeti Sany u zimu, ali nemam s kim ići”, kaže penzionisana doktorica.

Li kaže da ima odrasle kćeri, ali one rade u Kanadi pa nisu u mogućnosti s njom putovati. Zbog toga je i dala oglas.

“Imam i muža, ali njega ne želim niti pitati za put. On ima svoje prijatelje i svoje planove”, rekla je Yanling.

Njena objava da traži društvo za put proširila se internetom, a “Shanghaiist” piše da joj se javilo puno ljudi, a mnogi od njih ne traže ni plaćeni put ni novi iPhone.

“Ne treba mi telefon, ali mogu li ići s vama teta? Plaćat ću svoje račune i želim da se ne osjećaš usamljeno”, napisala je jedna korisnica.

Kina se suočava sa sve većom starom populacijom čiji se broj procjenjuje na više od 220 miliona. Usamljenost i depresija dva su glavna problema među ljudima tih godina.

(24sata/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.