17.1.2017. 16:12
0
SAD: U požaru na farmi izgorjelo 3.600 pilića
U požaru na farmi u centralno-južnom dijelu Pennsylvanije izgorjelo je oko 3.600 pilića, saopštili su vatrogasci, prenosi Anadolu Agency (AA).

Šef Vatrogasne jedinice Rheems Charles Stanford izjavio je da je neispravan grijač u ponedjeljak izazvao požar na farmi u West Donegal Townshipu, oko 30 kilometara jugoistočno od Harrisburga, glavnog grada američke savezne države.

Stanford je istakao da su farmeri do dolaska vatrogasaca pokušali držati vatru pod kontrolom, ali to nije bilo dovoljno da se spase pilići.

Vatrena stihija je zahvatila kompletan objekat, čija šteta se procjenjuje na oko 16.000 dolara. 

(Anadolu Agency) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.