19.2.2017. 22:05
0
Na vijestima saznao da mu je supruga radila u bordelu
Igor Aleksev dugo ništa nije sumnjao sve dok jedne večeri nije gledao vijesti na televiziji i prepoznao sopstvenu suprugu koja je uhapšena u bordelu gdje je tajno radila kao prostitutka.

Tokom policijske racije u bordelu u ruskoj republici Baškortostan, među uhapšenima je bila i Igorova supruga Marija, sa kojom je bio u braku osam godina, prenosi CDM.

Nakon što se oporavio od šoka, izguglao je njeno ime i naišao da nudi niz seksualnih usluga, uključujući “ljubav za cijelu noć” po cijeni od oko 200 eura.

Nakon hapšenja par se odmah rastao. Igor je dobio starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom, a sad su na sudu jer ne želi da je majka uopšte viđa. Marija tvrdi da Igor nije zarađivao dovoljno novca za izdržavanje porodice, piše CDM.

Osim suđenja hoće li vidjeti svoje dijete više ili ne, Mariju čeka i optužnica za rad u bordelu.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.